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2019/03 4

을지로 인현시장 맛집 통나무식당 오징어 김치찌개

Cuttlefish kimchi stew. 오징어 김치찌개. Kimchi-jjigae (kimchi stew) or kimchi stew is a jjigae, or stew-like Korean dish, made with kimchi and other ingredients, such as scallions, onions, diced tofu, pork, and seafood. (Pork and seafood are generally not used in the same recipe.) It is one of the most common jjigae in Korea. 아침에 하얀 목련 꽃망울이 오후에 활짝 피었다. 비바람과 함께 꽃샘추위가 기승을 부리는 오늘. 충무로역에서 내려 을지로 중부 건어물 시장..

Seoul/중구 2019.03.23

파주맛집 기찻길옆 샘뜰 두부집 더덕보쌈.

“기찻길 옆 오막살이 아기아기 잘도 잔다” 동요 가 생각나는 풍경 속에 위치한 파주 맛집 샘뜰 두부집, 더덕 보쌈 deodeok Bossam Codonopsis lanceolata, also called deodeok or lance asiabell, [1] is a flowering plant native to East Asia (China, Japan, Korea, and the Russian Far East). It is a variety of bonnet bellflower. Bossam (보쌈) is a pork dish in Korean cuisine. It usually consists of belly pork that is boiled in spices and thinly sliced. [..

Gyeonggi-do 2019.03.19

미세먼지 최악의 날! 김포 고촌 맛집 강원 막국수 면발이 쫄깃쫄깃!

Mak-guksu (막국수) or buckwheat noodles is a Korean buckwheat noodle dish served in a chilled broth and sometimes with sugar, mustard, sesame oil or vinegar. It is a local specialty of the Gangwon province of South Korea, and its capital city, Chuncheon. ​ 오늘은 2019년 3월 6일, 날씨가 따뜻하여 초목의 싹이 나고 겨울내 잠자던 동물들이 땅속에서 나오려고 꿈틀거린다는 경칩이다. 그러나 어제 오늘 미세먼지가 도시를 뒤덮여 시야가 흐리고 목이 까칠하다 5천만 역사에 삼천리 금수강산이었던 대한민국이 100년도 ..

Gyeonggi-do 2019.03.11

을지로 인현시장 닭도리탕 맛집, 양 많고 가격은 만원. 우리식당

Dak-bokkeum-tang (닭볶음탕), Dak-dori-tang (닭도리탕) or braised spicy chicken is a traditional Korean dish made by boiling chunks of chicken with vegetables and spices.[1] The ingredients are sometimes stir-fried before being boiled.[2] It is a jjim or jorim-like dish, and the recipe varies across the Korean peninsula. Common ingredients include potatoes, carrots, green and red chili peppers, dried red..

Seoul/중구 2019.03.08
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