소래산 인천대공원 맛집 느티나무집
소래역 에서 소래산 정상 등산후 인천대공원 방향으로 하산 후 미리예약한 두부찌개 를
잘한다는 느티나무집 에서 뒤풀이 를 한다.
소래산 정상 시흥시와 인천시 관망을 즐길수 있다.
느티나무집 기본반찬
싱싱해 보이는 열무김치 와 배추김치
해물파전 고소하면서도 담백한맛
Haemul pajeon (seafood scallion pancake)
Pajeon is a variety of jeon with green onions as its prominent ingredient, as pa literally means 'green/spring onion' in Korean. It is a pancake-like Korean dish made from a batter of eggs, wheat flour, rice flour, green onions, and often other additional ingredients depending on the variety. Beef, pork, kimchi, shellfish, and other seafood are mostly used] If one of these ingredients, such as squid, dominates the jeon, the name will reflect that; oh jing uh jeon is 'squid jeon.'
노릇하게 잘익은 해물파전.
환상적인 색감, 먹음직한 배추 김치
미역 무생채 새콤하고 싱싱하다,
추억의 시레기 나물 부드럽다.
배추꼬리 채 썰어넣은 모양이 옛스럽고 정감이 간다.
팔팔끊는 두부찌개 두부 와 버섯 얼큼한 국물, 술안주에 Good ~
dubu jjigae (두부찌개) made from tofu, Jjigae (Korean pronunciation: [tɕ͈iɡɛ]) is a Korean dish similar to a Western stew. There are many different varieties but it is typically made with meat, seafood or vegetables in a broth seasoned with gochujang, doenjang, ganjang or saeujeot. Jjigae is typically served in a communal dish and boiling hot.
소래산 맛집 느티나무집 을 나오면서 인천대공원을 통과한다.
고즈넉한 겨울오후 인천대공원
소래산 산행과 인천대공원 을 같이 즐길수 있는 코스 소래산 맛집 두부찌개 와 해물파전,
'Gyeonggi-do' 카테고리의 다른 글
#구리 맛집 자연에서온 추어탕, 이름도 괜찬네. (0) | 2014.05.03 |
---|---|
오이도 맛집 여수회집 (0) | 2014.02.03 |
운길산역 맛집 메기매운탕 장어구이집 용호수산 (0) | 2014.01.20 |
팔당댐 조안면 다산길 맛집 소원생고기 (3) | 2014.01.02 |
일영맛집, 추억의 한정식 교외선 (0) | 2013.12.28 |