Gyeonggi-do

소래산 인천대공원 맛집 느티나무집

nvnlee 2014. 1. 28. 03:07
반응형

소래산 인천대공원 맛집 느티나무집

소래역 에서 소래산 정상 등산후 인천대공원 방향으로 하산 후 미리예약한 두부찌개 를

잘한다는 느티나무집 에서 뒤풀이 를 한다.







소래산 정상 시흥시와 인천시 관망을 즐길수 있다.




느티나무집 기본반찬


싱싱해 보이는 열무김치 와 배추김치





해물파전  고소하면서도 담백한맛 





Haemul pajeon (seafood scallion pancake)
Pajeon is a variety of jeon with green onions as its prominent ingredient, as pa literally means 'green/spring onion' in Korean. It is a pancake-like Korean dish made from a batter of eggs, wheat flour, rice flour, green onions, and often other additional ingredients depending on the variety. Beef, pork, kimchi, shellfish, and other seafood are mostly used] If one of these ingredients, such as squid, dominates the jeon, the name will reflect that; oh jing uh jeon is 'squid jeon.'






노릇하게 잘익은 해물파전.




환상적인 색감, 먹음직한  배추 김치 





미역 무생채 새콤하고 싱싱하다,





추억의 시레기 나물 부드럽다. 








배추꼬리 채 썰어넣은 모양이 옛스럽고 정감이 간다.









팔팔끊는 두부찌개 두부 와 버섯 얼큼한 국물, 술안주에 Good ~






dubu jjigae (두부찌개) made from tofu, Jjigae (Korean pronunciation: [tɕ͈iɡɛ]) is a Korean dish similar to a Western stew. There are many different varieties but it is typically made with meat, seafood or vegetables in a broth seasoned with gochujang, doenjang, ganjang or saeujeot. Jjigae is typically served in a communal dish and boiling hot.





소래산 맛집 느티나무집 을 나오면서 인천대공원을 통과한다.






고즈넉한 겨울오후 인천대공원


소래산 산행과 인천대공원 을 같이 즐길수 있는 코스 소래산 맛집 두부찌개 와 해물파전, 




Korea food








반응형